Termékek Menü

Campani Legni Quercia Tinta 15x60 padlólap

Ár:
5.190 Ft (4.087 Ft + ÁFA)
Gyártó: Campani Ceramica dal 1957
Cikkszám: 3170

Campani Legni Querica Tinta padlólap 15x60 cm-es méretben 4-es kopásállósággal. Csomagolása: 1,26 m2/doboz (Csak egész dobozonként értékesíthető, kérjük a megrendelésnél a legközelebbi egész m2 írja be, a visszaigazolásban kerekíteni fogjuk ezt egész dobozos mennyiségre.)

Ingyenesen átvehető Budaörsön, de kérhet rá házhoz szállítást is, ennek költségeit megtalálja a Szállítás menü alatt.

Menny.:m2

Leírás és Paraméterek

Gyártó: Campani

Minősége: I. osztály

Mérete: 15x60x0,9 cm

Színe: fa hatású

Felülete: Matt

Kopásállóság: PEI 4

Anyaga: mázas porcelán padlólap 

Fagyálló: igen

Felhasználás: padlólap

Kiszerelés: 14db lap/1,26 m2/doboz

Súly: 24,8 kg/doboz

Kopásállósága révén (PEI 4) a lakás bármely helyiségébe ajánljuk, ugyanakkor az erősen igénybevett helyiségek burkolására is alkalmazható, ahol a burkolatot karcoló, szennyező anyagok is érhetik (pl. előszobák, eladóterek és irodák).

Matt felületű, alapanyaga porcelán, ami tömörsége miatt csekély vízfelvételű, rendkívül kopásálló, szilárd, nagyon kemény és teljes lapvastagságában azonos anyagú.

Higiénikus, könnyen karbantartó, így hosszútávon igen jó választás.

Elhanyagolható vízfelvétele miatt fagyálló, kül- és beltérben egyaránt használható. Kültérben feltétlenül flexibilis, fagyálló burkolólap ragasztót kell használni burkoláskor.

Padlófűtéssel rendelkező helyiségek esetén is alkalmazható: bár kőporcelán lapról van szó, melynek jó a hőelvezető képessége, mégis ez esetben kizárólag flexibilis ragasztóval, illetve ugyanilyen fugázóval szabad lerakni.

A burkolandó felület területéhez viszonyítva a vágáskor keletkező hulladék és a későbbi pótlásra felkészülve átlagosan 10-15%-kal több lapot érdemes rendelni (pl. 20 m2-es helyiség esetén 22-24 m2)!
További általános ajánlás, hogy diagonal (átlós) burkolás esetén az alapterülethez képest 15-20%-kal több lapot szükséges beszerezni.

A rendelés mennyiségét gondosan kell meghatározni, mivel utánrendelés esetén nem biztos, hogy a rendelkezésre álló burkolólapot még gyártják, vagy hogy teljesen azonos lesz a korábban használttal (elsősorban árnyalatban színeltérés lehetséges).

 

 

Anyag Porcelán
Fagyálló Igen
Felhasználás Padlólap
Felület Matt
Gyártó Campani
Kopásállóság PEI 4
Méret 15 - 20 cm x 60 cm
Szín Fa hatású

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: famintás