Dakea Good fa tetőtéri ablak KAV B900 M6A (78x118cm)

60.488 Ft (47.628 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Dakea
Cikkszám: KAVB900M6A

A reklám helyett fizessen a minőségért - a Dakea esetében Ön a termék minőségét fizeti meg, mely a piacon jelenleg elérhető leghosszabb garancia időben mutatkozik meg. A Dakea tetőtéri ablakokat Európában gyártják a létező legmagasabb gyártási szabványok.

Kompatibilis Velux ablakokkal és kiegészítőkkel!

Az feltüntetett ár a burkolókeretet nem tartalmazza. Burkolókeret kiválasztása függ a tetőfedő anyagtól, így ebbe kérje munkatársunk segítségét.

Leírás és Paraméterek

A Dakea Good egy klasszikus, középső tengely mentén nyíló tetőablak a legjobb formájában! A kiváló energetikai teljesítmény és a megnövelt szerkezeti szilárdság együtt fényt és biztonságot ad bármelyik otthonnak! 

Dakea Good lakk felületkezelése és edzett külső üvegezése növeli a tartósságot, és gondmentes alkalmazást biztosít. A passzív szellőzőnyílással és két további pozícióba állítható kilinccsel felszerelt ablakkal rugalmasan és kényelmesen szabályozható a helyiség szellőzése. 

Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk. 

Dakea Good termékekre maximálisan 20 év garanciát adunk.  

Ezt a terméket fejlett technológia felhasználásával terveztük, és a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően gyártjuk. 

Az ablak jellemzőivel kapcsolatos további információkért kattintson a kép melletti ikonokra.

Dakea Good tetőablakok bármilyen anyagú, 15–90 fok közötti dőlésszögű tetőbe beépíthetők. A helyes beépítéshez eredeti Dakea burkolókeret felhasználása szükséges. 

Üveg900
Felépítés4V6-16G1-4H
24 mm-es dupla üvegezésIgen
Alacsony EIgen
Gáz (argonIgen
LamináltNem
Ug (W/m2K)1,0
Teljes napenergia-átbocsátás0,55
Ablak
Uw (W/m2K)1,3
VízzáróságE 1350
Légáteresztő-képességClass 4
Szélterheléssel szembeni ellenállásClass C4*
Hangcsillapítás32 (-1,-5) dB
Szín
Természetes faIgen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!