Termékek Menü

Den Braven termékek

A Den Braven több mint 40 éve világviszonylatban a legjobb minőségű tömítők, szilikonok, poliuretán habok és technikai aeroszolok gyártóinak, valamint az intelligens építéskémiai rendszermegoldások szállítóinak élvonalába tartozik.
Megrendelőinknek a raktáron lévő termékek széles választéka mellett korszerű anyagokat, a legmodernebb technológiai megoldásokat, széles körű tanácsadást és rugalmas logisztikát kínálunk.
 
Immár a Den Braven Magyarország is tagja a Den Braven Czech and Slovak rendkívül sikeres családjának, amely a tömítők, szilikonok, poliuretán habok, technikai aeroszolok, vízszigetelő rendszerek, cementkeverékek és számos egyéb termék első, valóban közép-európai gyártója és forgalmazója. Új gyártóbázisunk nagyobb rugalmassággal képes kielégíteni a Den Braven intelligens építéskémiai rendszermegoldásai iránti erősödő keresletet.
 
Magyarországi leányvállalatunk az egész csoport számára komoly stratégiai lehetőség, hozzájárul a vezető pozíció kiépítéséhez valamennyi fontos közép-európai piacon, illetve a beszállítói láncban is növekedési lehetőséget teremt. Lehetőséget teremt a már komoly magyarországi jelenlét további erősítésére, valamint a végfelhasználók és a legfontosabb forgalmazók közvetlen elérésére a közép-európai piacon. Teljes, 250 fős csapatunkkal kitartóan dolgozunk azon, hogy „fecskénk szárnyán” további sikereket, erőteljes növekedést érjünk el a magyar piacon.

 

Rendezés:
Nézet: