illbruck

illbruck újratöltve

Komplett kínálat

Az illbrucknak most egy igen meghatározott szerepe van a piacon. Nálunk minden terméket egy helyen talál meg, ha Önnek ablakok, homlokzatok, belső és külső terek szigetelésére van szüksége.

Az illbruck márkanév alatt találhatók a ragasztók, töltők, habok, membránok, profilok, szigetelőanyagok, szalagok és lekaparók. A TREMCO szigetelőanyagok, tömítők és rögzítők , valamint a Perennator és Compakta név alatt futott termékek új márkát kaptak és most kizárólag illbruck név alatt kerülnek forgalomba.

Az új, specializált portfóliónk könnyebbé teszi, hogy javítsuk termékeinken és újakat fejlesszünk ki. Kombináljuk tapasztalatunkat és forrásainkat annak érdekében, hogy olyan termékeket szállítsunk, melyek megfelelnek az Önök szükségleteinek és követelményeinek.

Az illbruckkal projektje könnyebb, és tökételesebb lesz!

Új csomagolási terv

Az illbruck termékek egy emelt szintű és szinvonalú új csomagolásba bújtak. Ez egy könnyen azonosítható, egységes megjelenést jelent.

Az új színvilág segítségével könnyebben beazonosítható a termék és gyorsabban megtaláljuk rajta a fontos termékinformációkat. Minden egyes felhasználási területnek megvan a saját színkódja és minden egyes technológiának a saját árnyalata. A színkód mindig ugyanaz a termékkatalógusban, magán a terméken és az összes hirdetési anyagon. Könnyen érthető grafikák és ikonok azonosítják a termékek előnyeit és alkalmazási területeit.

Nagyobb átláthatóság és könnyebb hozzáférhetőség! Csak kettő a sok előny közül.

Javított szolgáltatások

Az illbrucknál a szolgáltatások széles skáláját kínáljuk Önöknek annak érdekében, hogy kiváló projekttámogatást tudjunk nyújtani a kezdettől a befejezésig.

Az illbruck szakemberek magas szintű betanítása révén Ön részletes útmutatást és alkalmazási tanácsadást kap a termék felhasználásáról. Újraterveztük az összes illbruck nyomtatott médiát, a prospektusokat, adatlapokat, brossurákat. Ezek az információs anyagok mind az új illbruck kialakítási terv keretein belül úgy vannak megtervezve, hogy gyors, és komplett információt nyújtsanak.

Ön milyen előnyökben részesül?

Versenyképes terméksorunk, világos csomagoláskialakításunk, színkódunk és a javított szolgáltatások, előnyök gazdag sorát kínálják.

  • A szerelők időt takaríthatnak meg termékeink kiválasztásában és alkalmazásában.
  • A kereskedők számára könnyebb kommunikáció a vevőkkel.
  • Az építészek előnyöket élvezhetnek a projekttervezés során, segítséget kapnak  a termékek specifikálásában és átfogó szakmai információt kapnak.

Dióhéjban: Az illbruck meggyorsítja az Önök munkáját a gyorsabb folyamatokkal, könnyebb hozzáféréssel az információkhoz és a megnövekedett megbízhatósággal.