M-Acryl Pneumatikus Activ 12 fúvókás vízmasszázs

141.590 Ft (111.488 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Gyártó: M-Acryl
Cikkszám: 17051
Amikor az egyszerűség erény. Egész nap döntéseket hozunk. Lazítás közben viszont már a legkevésbé sem erre vágyunk. Csak üljön a kádba, kapcsolja be és engedje, hogy a pezsgőfürdő felpezsdítse testét és lelkét. A rendszer teszi a dolgát, nincsenek nehézségek, nincsenek bonyodalmak.Csak Ön és a pezsgés. Kapcsolódjon ki!

Leírás és Paraméterek

Hagyja magát ellazítani a fürdővíz erejével! Az elegáns króm gombokkal egyszerűen ki-és bekapcsolhatja a víz és a levegő áramlását.

Az Aktív vízmasszázs a következőket tartalmazza:

-4 db EasyClean önürítős vízfúvóka a kád oldalában: A technológia, ami a használat UTÁN segít nekünk! Vízfúvókáink hátsó kialakítása lehetővé teszi, hogy a fürdőzés után szinte a teljes vízmennyiség távozhasson a csőrendszerből, ezzel megakadályozva a pangó vizek kialakulását. Az EASY CLEAN vízmasszázs fúvókáink használatban kellően erős és intenzív masszírozást biztosítanak. A kád oldalába építjük be.

-4 db mini vízfúvóka a háthoz: Erős vízsugarak a hátnak! Intenzív és pontszerű masszázst nyújtanak a hátnak. Lapos kialakításuknak köszönhetően esztétikusak, könnyen tisztíthatóak és ergonomikusak is.

-4 db mini vízfúvóka a talphoz: Erős vízsugarak a talpaknak! Intenzív és pontszerű masszázst nyújtanak a megfáradt lábaknak. Lapos kialakítású masszázsfúvókák. Esztétikusak, könnyen tisztíthatóak és ergonomikusak is.

-pneumatikus indítógomb: A masszázsfunkciók ki-be kapcsolására szolgáló gomb(ok). A gomb megnyomásával a masszázspumpa vagy a légkompresszor bekapcsol. Újbóli megnyomásakor pedig kikapcsol.

-intenzitást szabályozó dúsítógomb: A Masszázsfúvókákból kiáramló víz intenzitása igény szerint szabályozható.

-csendes, nagy teljesítményű vízpumpa: 400l/perc: Kis fogyasztás, maximális vízhozam a fúvókákra szabva! Így élvezheti a maximumot! Sok fúvókás masszázsrendszert kap, mintha egyszerre tucatnyi kéz masszírozná. (Comfort rendszerünket szereljük ezzel a vízpumpával)

-normál autómata le- és túlfolyó szifonnal

-az ár a kád árát nem tartalmazza

-rendelhető feláras kiegészítők: vízhőmérséklet szinten tartás, vegyszermentes automata fertőtlenítés

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!