M-Acryl Wellness Elegant 30 fúvókás elektronikus hidromasszázs

599.790 Ft (472.276 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:db
Gyártó: M-Acryl
Cikkszám: 17045
Hogyan szeretne relaxálni? Válasszon intenzív, serkentő vagy épp ellazító masszázst, kedve szerint szabályozhatja masszázsrendszerét.

Leírás és Paraméterek

A Wellness Elegant 30 fúvókás elektronikus hidromasszázs a következőket tartalmazza:

-6 db EasyClean Slim önürítős vízfúvóka: Az ultra vékony fém EASY CLEAN Slim fúvókák szinte észrevétlenül simulnak a kád oldalfalára. Elegáns megoldás a legigényesebbeknek! Az EASY CLEAN SLIM vízmasszázs fúvókáink masszázsteljesítménye 40%-kal több, mint egy normál masszázsfúvóka és csak 1,2 mm vékony! EasyClean® - a technológia, ami a használat UTÁN segít nekünk! Vízfúvókáink hátsó kialakítása lehetővé teszi, hogy a fürdőzés után szinte a teljes vízmennyiség távozhasson a csőrendszerből, ezzel megakadályozva a pangó vizek kialakulását. 

-6 db Slim mini fémfúvóka a háthoz: Erős vízsugarak a hátnak! Intenzív és pontszerű masszázst nyújtanak a hátnak. Lapos kialakításuknak köszönhetően esztétikusak, könnyen tisztíthatóak és ergonomikusak is.

-6 db Slim mini fémfúvóka a talphoz: Erős vízsugarak a talpnak! Intenzív és pontszerű masszázst nyújtanak a hátnak. Lapos kialakításuknak köszönhetően esztétikusak, könnyen tisztíthatóak és ergonomikusak is.

-12 db Slim fém levegőfúvóka a kádtest aljában: Pezsegjen a buborékok millióival! SLIM levegőfúvókáink tartósak és elegánsak a kialakításuk és anyaguk miatt. A víz alatt megszámlálhatatlanul sok apró buborékra porlasztja szét a levegőt a vékony befúvójának köszönhetően.

-Csendes, nagy teljesítményű vízpumpa (450 l/perc): Kis fogyasztás, maximális vízhozam a fúvókákra szabva! Így élvezheti a maximumot! Sok fúvókás masszázsrendszert kap, mintha egyszerre tucatnyi kéz masszírozná.

-Szárazon futás elleni védelem: Tökéletes védelem és felügyelet a kádja felett! Megakadályozza a masszázsrendszer idő előtti bekapcsolását. Meggátolja a funkciók bekapcsolását amennyiben a kádban nincs víz, vagy nem elegendő a vízmennyiség.

-Automata le- és túlfolyó szifonnal:Praktikus és kényelmes. Csak el kell fordítania a kád szélén lévő króm kupakot és a káddugó kedvére fog zárni, vagy nyitni. A káddugó nagytányéros kivitelű, így nem tud beragadni a leeresztő kávába. A leeresztő dugó teteje krómozott, továbbá az alsó távtartó flexibilis kialakítású a precíz működés és hosszú élettartam érdekében. Rejtett túlfolyója pedig az elegáns króm takaróelem alatt helyezkedik el. Ennek a praktikus kiegészítőnek természetesen tartozéka a kádszifon is!

-Csendes légkompresszor: Optimalizált teljesítmény a nyugodt relaxáláshoz. Légkompresszoraink teljesítményét úgy választottuk ki, hogy a lehető legalacsonyabb zajszinttel tudjuk működtetni. Masszázskádakhoz fejlesztett zajszegény kialakítású, csendes légkompresszorokat építünk be a masszázskádjainkba.

-Intenzitás szabályozás program - pulzálás: Teljes hatóerejű, vagy lágy pezsgés, vagy valahol a kettő között… A levegőmasszázs intenzitása a maximum és minimum érték között folyamatosan nő és csökken, ameddig a funkciót ki nem kapcsoljuk, vagy amíg a program le nem jár.

-Rezgéselnyelő vázszerkezet: Erős, masszív szerkezet. Nem kell utólagosan alátámasztani a kádtestet. A sarokkádaknál nincs szükség az ülőfelület alátámasztására. Gyorsan és könnyen beállítható, beépíthető. (Wellness Premium Plusz és Elegant felszereltségű kádaknál szériatartozék)

Turbómasszázs levegődúsító szabályzó: Páratlan masszázsélményt érhet el ennek a szabályzónak a segítségével. A masszázs ereje jelentősen megnő és létrejön az úgynevezett turbómasszázs hatás. A víz és a levegő közös erejének ajándékaként egyedülálló élményhez juttatja Önt!

-M-Acryl színterápia: Állítsa kedve és hangulata szerint a színeket! Fixálhatja, szabályozhatja a harmonikusan egymásba úszó színátmeneteket az alapszínek különböző kombinációjának felhasználásával. Megszínesíti a szürke hétköznapokat és segít a tökéletes ellazulásban – a színek jótékony egészségügyi hatásai miatt Ön minden egyes fürdéssel egészségesebb és boldogabb lehet!

-Automata csőrendszer kiszárítás levegővel: A fürdővíz leeresztése után a pezsgőfürdő rendszer automatikusan bekapcsol, és tökéletesen kiszárítja a levegőcsőrendszert. Emiatt egyetlen vízcsepp sem pang a csövekben, kádja pedig tiszta, friss és azonnal használatra kész marad. Minden elektronikus rendszer tartozéka.

-Vegyszermentes automata fertőtlenítés: Az ózon természetes gáz, mely vegyszerek nélkül fertőtleníti a csőrendszert. A masszázsrendszer bekapcsolásakor automatikusan beindul, a csőrendszeren átfutó vizet ózonnal keveri – ezáltal a csőben megtelepedő baktériumok és mikroorganizmusok elpusztulnak. Az ózon azonnal, még a csőrendszerben feloldódik. Bármely masszázskádhoz kérheti. (A Wellness Prémium, Prémium Plusz és Elegant rendszerek alapfelszereltségében már benne van.)

-Intelligens elektronikus vezérlés: Tökéletes védelem és felügyelet a kádja felett! Megakadályozza a masszázsrendszer idő előtti bekapcsolását. Vezérel és felügyel minden prémium funkciót.

-Elegant érintés vezérlő kialakítás a kádtest peremén: Vezérelje masszázskádját is érintéssel! Ma már nem csak a telefonokat és táblagépeket, hanem a modern háztartási berendezéseket is kényelmesen kezelheti. Csak meg kell érintenie a kádját a kívánt prémium funkció eléréséhez. Elegáns piktogramokkal jelöltük a "kezelőfelületet".

-ABC (Anatomical Body Care) mini fúvóka rendszer: Önre szabott masszázs! Hogyan szeretne relaxálni? Válassza az intenzív, a serkentő vagy épp ellazító hatású masszázst. Az ABC technológia lényege, a fúvókák típusában, méretében, elhelyezkedésében és az egyszerűen változtatható víz-levegő keverék arányában rejlik. Az ABC rendszernek köszönhetően az intenzív célirányos és lágy forgó mini fúvókáink a gerincoszlopot tartó hátizmokat masszírozzák, ezáltal a vízmasszázs üdítő hatása sokkal hatékonyabban és gyorsabban jelentkezik.

-Automata friss vizes öblítés (hideg vizes csatlakozás megléte feltétel): A kád amelyik használat után megfürdik! A fürdővíz leeresztése után 15 perccel hideg víz áramlik a masszázskád csőrendszerébe, és kimossa a csőrendszer legapróbb szennyeződéseit is – ezek a lefolyón távoznak.  Minden elektronikus rendszerhez rendelhető. Az Elegant rendszernél szériatartozék. (Működtetéséhez a hideg vizes csatlakozás megléte feltétel)

-Az ár a kád árát nem tartalmazza

-Felárral rendelhető kiegészítők: Szabályozható vízfűtés, Relax színterápia

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!