Zalakerámia Albero ZPD 53006 20x50 cm padlólap

3.590 Ft (2.827 Ft + ÁFA)
Menny.:m2
Gyártó: Zalakerámia
Cikkszám: ZPD 53006

Zalakerámia Albero ZPD 53006 padlólap 20x50 cm-es méretben. Csomagolása: 1,3 m2/doboz (Csak egész dobozonként értékesíthető, kérjük a megrendelésnél a legközelebbi egész m2 írja be, a visszaigazolásban kerekíteni fogjuk ezt egész dobozos mennyiségre.)

Ingyenesen átvehető Szekszárdon vagy Kaposváron, de kérhet rá házhoz szállítást is, ennek költségeit megtalálja a Szállítás menü alatt.

Termék címkék:
csempe dekorcsemepe Zalakerámia

Leírás és Paraméterek

Gyártó: Zalakerámia

Minősége: I. osztály

Mérete: 20x50x0,9 cm

Színe: Barna, fa hatású

Felülete: Matt

Kopásállóság: PEI 2

Anyaga: mázas kerámia

Fagyálló: nem

Felhasználás: padlólap

Kiszerelés: 13db lap/1,3 m2/doboz

Súly: 19,94 kg/doboz

Kopásállósága alacsony (PEI 2) ennek révén tökéletesen megfelel kevésbé igénybevett helyiségekben pl. fürdőszobákban, ahol általában mezítláb vagy zokniban közlekednek.

Matt felületű, alapanyaga agyag, melyet magas hőfokon kiégetnek, majd mázzal erősítik meg, így ellenállóvá válik. Vízfelvétele viszonylag magas, így kültérben nem használható burkolólap.

Padlófűtéssel rendelkező helyiségek esetén is alkalmazható, de ez esetben kizárólag flexibilis ragasztóval, illetve ugyanilyen fugázóval szabad lerakni.

A burkolandó felület területéhez viszonyítva a vágáskor keletkező hulladék és a későbbi pótlásra felkészülve átlagosan 10-15%-kal több lapot érdemes rendelni (pl. 20 m2-es helyiség esetén 22-24 m2)!
További általános ajánlás, hogy diagonal (átlós) burkolás esetén az alapterülethez képest 15-20%-kal több lapot szükséges beszerezni.

A rendelés mennyiségét gondosan kell meghatározni, mivel utánrendelés esetén nem biztos, hogy a rendelkezésre álló burkolólapot még gyártják, vagy hogy teljesen azonos lesz a korábban használttal (elsősorban árnyalatban színeltérés lehetséges).

Anyag Mázas kerámia
Fagyálló Nem
Felhasználás Padlólap
Felület Matt
Gyártó Zalakerámia
Kopásállóság PEI 2
Méret 20 x 50 cm
Szín Fa hatású

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!