Mapei Antipluviol S impregnáló 5 kg

Gyártó: Mapei
Cikkszám: 077505

Oldószertartalmú, színtelen, sziloxán-alapú, vízlepergető impregnálószer látszó betonhoz, ásványi vakolathoz, téglához, klinkerfalhoz, terméskőhöz és műkőhöz. Anyagszükséglet: 0,1-1 kg/m2 a felület nedvszívó képességétől függően.

Ingyenesen átvehető Szekszárdon vagy Sóskúton, de kérhet rá házhoz szállítást is, ennek költségeit megtalálja a Szállítás menü alatt. Bruttó 200 000 Ft feletti rendelés (csak Mapei termékekből) esetén a kiszállítás ingyenes.

 

Leírás és Paraméterek

Letölthető adatlap

Letölthető biztonsági adatlap

Letölthető teljesítménynyilatkozat

Sziloxán-gyanta bázisú színtelen vízlepergető felületkezelő impregnálószer.

Az Antipluviol S függőleges vagy lejtős felületek (homlokzatok) esztétikai megjelenésének megváltoztatása nélküli védelmére használható, például alkalmas látható betonelemek, cement-vakolatok burkolótéglák vagy természetes kőanyagú burkolat esővíz elleni védelmére. Az Antipluviol S oldószeres sziloxángyanta bázisú termék, amelyet nagyfokú behatoló képesség jellemez. Az Antipluviol S-sel kezelés nem hoz létre felületi filmréteget, és így nem módosítja lényegesen a kezelt aljzat páraáteresztő képességét. Az Antipluviol S ecsettel vagy kisnyomású szivattyúval hordható fel a tiszta és száraz aljzatra. Az Antipluviol S nem alkalmas vízszintes felületek (teraszok) impregnálására, vagy ahol víznyomás alakulhat ki (pincék, vízgyűjtők) illetve víz gyűlhet össze. Megjegyzés: 1990. február 22.-i ADR szerint engedélyezett csomagolásban. Az Antipluviol S teljesíti az EN 1504-2 szabvány PI, MC és IR elvek szerint a betonszerkezetek védelmére a hidrofób impregnálásokra (H) előírt alapvető követelményeket.

Anyagszükséglet 
100-1000 g/m2 az aljzat nedvszívó képességétől függően.


Kiszerelések 
5 és 10 kg-os fémkannák.