Mapei Aquaflex folyékony fólia 5 kg

23.030 Ft (18.134 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Mapei
Cikkszám: 3A00005

Állékony, felhasználásra kész, rugalmas, oldószermentes, kenhető szigetelőanyag kül-, és beltérre, valamint azbesztcement lapok lezárására.

Ingyenesen átvehető Szekszárdon vagy Sóskúton, de kérhet rá házhoz szállítást is, ennek költségeit megtalálja a Szállítás menü alatt. Bruttó 200 000 Ft feletti rendelés (csak Mapei termékekből) esetén a kiszállítás ingyenes.

Leírás és Paraméterek

Letölthető adatlap

Rugalmas vízszigetelő és törésgátló folyékony fólia.

Az Aquaflex mindenféle, nem folytonosan vízben álló bel- és kültéri felületek vízszigetelésére, valamint régi aszfaltvagy bitumenbevonatok vízszigetelésére használható. Az Aquaflex használható olyan sérült aljzatok rugalmas, repedezésgátló fóliájaként is, amelyre kerámia- vagy természeteskő-burkolat kerül, a burkolat megrepedezésének megakadályozására. Az Aquaflex felhordásra kész, szürke vagy fehér színű kence, amely egykomponensű, rugalmas, műgyanta bázisú diszperzió. Kiszáradása után egybefüggő, rugalmas és vízzáró fóliát ad. Az Aquaflex tökéletes tapadásához Primer per Aquaflex használatát javasoljuk minden nehéz felületen: aszfalt, bitumen, régi mázas kerámialapok, kevéssé nedvszívó cementkötésű aljzatok. A lapburkolatú aljzatok mozgásából eredő megrepedezés elkerülésére javasoljuk, hogy az Aquaflex ágyba fektessen MAPEI Üvegszövet Háló-t. Ez különösen az éleken fontos, de helyette használhat Mapeband-ot is. Az Aquaflex végső vastagsága 1 mm-nél ne legyen kevesebb, hogy összefüggő, rugalmas fóliát alkothasson. Ügyeljen arra, hogy az aljzat egyenetlensége ne okozzon folytonossági hiányt. Az Aquaflex a tűzállósági rendelkezések (UNI 8457-9174) szerint 1. osztályú besorolást kapott.

Anyagszükséglet 
– Primer per Aquaflex: 160 g/m2 (nedves) rétegenként; 
– Aquaflex: 300-450 g/m2 (nedves) rétegenként.


Kiszerelések 
– Primer per Aquaflex: 5 kg-os az 1990. február 22.-i ADR szerint engedélyezett csomagolásban; 
– Aquaflex: 25, 10 és 5 kg-os vödrök.