Mapei Ultracare KERANET FOLYÉKONY Savbázisú tisztítószer 5 KG

23.100 Ft (18.189 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Mapei
Cikkszám: 1150405

Savbázisú tisztítószer kerámia burkolólapokhoz. Különösen alkalmas só és mészkivirágzások eltávolítására, és terrkotta burkolatok végső tisztítására. Por (koncentrátum) és folyadék ( 15 %-os vizes oldat) is elérhető.

Bruttó 250 000 Ft feletti rendelés (csak Mapei termékekből) esetén a kiszállítás INGYENES. A rendszer a rendelés során még hozza a szállítási díjat, de a rendelés feldolgozása után küldünk Önnek egy visszaigazolást, melyben már nem fog szerepelni szállítási díj.

Ingyenesen átvehető Szekszárdon, Sóskúton vagy,Budaörsön. Kérhet rá házhoz szállítást is, ennek költségeit megtalálja a Szállítás menü alatt. Átvétel előtt mindig érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon az aktuális készletről.

Termék címkék:
fugázóhabarcs Mapei ragasztó

Leírás és Paraméterek

Alkalmazási terület:
Cement- és mésznyomok, cementes ragasztók és fugázók maradványainak eltávolítása a kerámia és mozaik burkolólapok felületéről falon és padlón Terrakotta felületek tisztítása a felület et befejező kezelése előtt.
Kőfelületek tisztítása, kivétel a márvány és egyéb mészkő jellegű anyagok.
Tisztítás előtt győződjön meg róla, hogy a felület megfelelően saválló.
 
Műszaki adatok:
folyadék pH-ja: 1.13.
Tisztítás előtti várakozási idő: 5 perc a szennyeződés koncentrációjától függően; szükség szerint ismételje meg a műveletet míg el nem távolította a foltokat. Alaposan többször öblítse le bő vízzel a tisztítás befejezésekor.
Eltartható: 24 hónapig.
 
Anyagszükséglet
szükség szerint.
 
Kiszerelés
- por: 4x5 és 18x1 kg-os csomagok;
- felhasználásra kész folyadék: 25-10-5 kg-os vödrök; 12x1 kg-os  csomagok;
- szórófejes kiszerelés: 0,75 kg.