Stegu (Stones) Diamante 1 Grey falburkolat

6.590 Ft (5.189 Ft + ÁFA)
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Menny.:doboz
Gyártó: Stegu
Cikkszám: Stegu (Stones) Diamante 1 Grey falburkolat
Típus: Kőhatású
Felhasználás szerint: Beltér és Kültér
Darab/doboz: 11 db
Négyzetméter/doboz: 0.38 m2
Össz lap súly: 12 kg
Méret: szélesség: 175 mm hosszúság: 295 mm, vastagság: 10-25 mm
Raklap: 36 doboz
 
 
A termék raktárkészlete Dabason található. A termékek szállítási díj mentesen átvehetőek Dabason előre utalásos fizetési mód esetén, de kérhet rá házhoz szállítást is utánvét vagy utalás fizetési móddal. Ennek költségeit megtalálja a szállítás menü alatt. A termékből 36 doboz van egy raklapon.
 
A Diamante a Stegu beton alapú burkolata, gyémánt alakja és díszes szabása háromdimenziós hatást kölcsönöz. Felhelyezésénél élvezhetjük az extravagáns alakzatokat valamint a fények és árnyékok játékát. Ezenkívül a Diamante egyedi elemként is jól mutat véletlenszerűen a falra helyezve, vagy kisebb mintaként, fali dekorációként. Az azonos elrendezésű csempék modern építészeti tereket hoznak létre.
A Diamante beton építészeti burkolólapjai ellenállnak a szennyeződésnek és a sérülésnek. Semleges, szürkés színük tökéletesen illeszkedik az ipari, modern és eklektikus belső terekbe.
 
FONTOS INFORMÁCIÓK
Felrakás előtt a burkolat súly/m2 arányát illetően egyeztessen szakemberrel!
A téglaburkolatokat a fagyállóság érdekében minden esetben impregnálni kell!
A téglaburkolatoknál a doboz, 1 cm-es fugával van számolva!

Kérjük, a kültéri burkolat kiválasztása és felhelyezése során mindig tartsa szem előtt az időjárási tényezőket! A ragasztás ideje alatt és a ragasztás után 48 órán keresztül a környezet hőmérsékletének 5°C és 25°C között kell lennie. Nem szabad szeles, csapadékos valamint erős napsütéstől felmelegedett, forró felületet burkolni.

Leírás és Paraméterek

Típus Különleges dekor lap
Szín Szürke
Fagyálló Igen
Anyag Beton
Gyártó Stegu