Mapei Idrostop Mastic Egykomponensű ragasztó Idrostop szalaghoz 290 ml

5.390 Ft (4.244 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Gyártó: Mapei
Cikkszám: 177191v

Egykomponensű ragasztó Idrostop 10 vagy Idrostop 15 leragasztásához. Anyagszükséglet: 1 tubus (290 ml) kb. 12 fm IDROSTOP szalag leragasztásához elegendő. Kiszerelés: 290 ml tubus

Ingyenesen átvehető Szekszárdon vagy Sóskúton, de kérhet rá házhoz szállítást is, ennek költségeit megtalálja a Szállítás menü alatt. Bruttó 200 000 Ft feletti rendelés (csak Mapei termékekből) esetén a kiszállítás ingyenes.

Leírás és Paraméterek

Letölthető adatlap

Letölthető biztonsági adatlap

Egykomponensű ragasztó Idrostop felragasztásához.

Az Idrostop Mastic egykomponensű, MS polimer bázisú oldószermentes, használatra kész ragasztó. A tubusból kinyomva vízszintes és függőleges felületre is felkenhető, állékony ragasztóként viselkedik, amely a levegő páratartalmától térhálósodik, és +10°C és +40°C között rugalmas marad. Az Idrostop Mastic tökéletesen tapad nyirkos aljzatokra is, amennyiben azok tökéletesen tiszták és szilárdak. A felhordáshoz a ragasztót nyomja az előre leszabott Idrostop profilra vagy közvetlenül a betonra. Ezután az Idrostop profilt minden irányban kissé megmozgatva nyomja az aljzatra, hogy minden ponton tökéletesen tapadhasson. A betonozást 24 óra múlva lehet megkezdeni.

Anyagszükséglet 
kb. 290 ml 12 fm Idrostop-hoz.


Kiszerelések 
24 db. 290 ml-es tubust tartalmazó kartonok.